Garage

Is jouw auto defect en ben je op zoek naar een betrouwbare garage Autobedrijf  SJ Auto’s heeft een werkplaats met uitgebreide apparatuur. Kom langs voor onderhoud, reparatie, een APK-keuring of een complete service, alle merken auto’s zijn welkom. Waar je ook voor komt, wij zorgen altijd dat je zo snel mogelijk weer op weg kan. Bovendien vinden we het belangrijk dat je comfortabel en veilig kunt rijden.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? We kunnen de auto ook bij je thuis of op het werk repareren, wel zo makkelijk!

Werkzaamheden:

Reparaties aan auto’s van alle merken

APK- keuring:

Een algemene periodieke keuring is verplicht, hierbij controleren we of jouw auto nog aan alle eisen voldoet. Maak gerust een afspraak.

Onderhoudsbeurt:

Door regelmatig onderhoud gaat jouw auto langer mee. Je kunt bij ons terecht voor een grote beurt of kleine beurt.

Installeren van accessoires, zoals een trekhaak of dakkoffer.

Airco-service:

Je kunt op ons rekenen voor installatie en reparatie van uw airco. Wist je dat ook een airco onderhoud nodig heeft? Voorkom grotere schade en laat jouw airco onderhouden. Bandenservice: Wij verwisselen zomer- en winterbanden zodat je altijd goed bent voorbereid op het weer.

Ruiten vervangen of repareren:

Blijf niet rond rijden met een sterretje in je ruit! Wij kunnen de ruit voor je repareren of vervangen. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk!

Schade gereden? Bel ons direct op: 0618417607

Autobedrijf SJ Auto`s

Energiestraat 16
7917 RA Geesbrug

Tel: 0618417607
E-mail: hosjautos@gmail.com

KvK nr: 74882155
TOP