In en verkoop

Verkoop van auto’s

Op zoek naar een goede en goedkope auto? Autobedrijf SJ auto’s is gespecialiseerd in auto’s tot 2.500 euro. Natuurlijk kijken we alle auto’s die we verkopen uitgebreid na en voeren we indien nodig zelf de reparaties uit. Zo zijn we altijd precies op de hoogte van wat we aanbieden en kunnen we jou er alles over vertellen. Maak gerust een afspraak om ons huidig aanbod te bekijken of een proefrit te maken.

Wij bieden een goede service: Wanneer de auto een defect heeft zoals een kapotte uitlaat, hoef je alleen de materiaalkosten te betalen. De reparatie voeren wij kosteloos voor je uit.

Wij gaan voor jou op zoek !

Ben je op zoek naar een specifieke auto, maar staat hij niet tussen het aanbod? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij gaan graag voor je op zoek. Profiteer van ons grote netwerk en onze kennis en ervaring!

Bekijk ons aanbod

Inkoop van auto’s

Wil je van jouw auto af? Of misschien jouw auto inruilen voor iets anders?  Autobedrijf SJ Auto’s koopt jouw auto graag op! Wij zijn gespecialiseerd in auto’s tot 2500 euro. Hierbij maakt het niet uit van welk merk de auto is.

Er zijn meer mogelijkheden dan ooit om je auto te verkopen. Waarom dan kiezen voor Autobedrijf SJ Auto’s? Wij bieden altijd een eerlijke prijs en je weet precies met wie je zaken doet! We doen niet aan vage beloftes, je hoeft dus nooit lang te wachten op een helder en duidelijk antwoord. Neem gerust contact op! We zijn werkzaam in de provincie Derenthe.

Bemiddeling

Niet de tijd en der ervaring om jouw auto te verkopen? Vertrouw dan op de deskundigheid en ervaring van Autobedrijf SJ Auto’s. Wij geven je een realistische taxatie van de prijs van jouw auto, zo weet je waar je aan toe bent. Natuurlijk lopen we de auto ook voor je na en zorgen we ervoor dat hij er zo goed mogelijk uitziet. Daarnaast staan we je bij in de bemiddeling bij de verkoop, hierbij maakt het niet uit van welk merk de auto is. Wanneer opkopers of particulieren geïnteresseerd zijn in je auto onderhandelen wij over de prijs.

 

 

Autobedrijf SJ Auto`s

Energiestraat 16
7917 RA Geesbrug

Tel: 0618417607
E-mail: hosjautos@gmail.com

KvK nr: 74882155
TOP